Ik kan er niet bij zijn, kan ik mijn ticket laten terugbetalen?

Neen, we betalen geen tickets terug.

De meest veilige manier om je ticket opnieuw te verkopen is Ticketswap. The Day Before Tomorrow is officieel partner van Ticketswap.

Naar Ticketswap

Jouw sleutel tot The Day Before Tomorrow

Sinds 2018 zijn de toegangsbandjes van The Day Before Tomorrow met een RFID-chip uitgerust. Bij de ingang van het festival krijg je een polsbandje met chip in ruil voor scanning van je voorverkoopticket. Zolang de maximum capaciteit van het terrein niet bereikt is, zullen er ook tickets worden verkocht aan de deur.

Zonder bandje (en zonder chip) zal de toegang tot het festival ontzegd worden. De RFID chip in het festivalbandje, is niet gekoppeld aan je gegevens. Het bandje en de chip laat je toe bonnen (days) te kopen en te nuttigen in onze horeca-standen.

Refund kan tussen 48 uur en een week na het festival viawww.thedaybeforetomorrow.be/refund.

Kan ik mijn kinderen meebrengen naar het festival? Is er een minimumleeftijd?

The Day Before Tomorrow hanteert geen minimumleeftijd, alle leeftijden zijn meer dan welkom. Toegang is betalend vanaf 10 jaar.

Kinderen tot en met de leeftijd van 14 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. We raden echter ten zeerste af om het festival met (hele jonge) kinderen te bezoeken. Er worden namelijk geen faciliteiten voor kinderen voorzien.

Lost & found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk maar het kan al eens gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden verzameld aan de inkom. Zelf iets gevonden? Breng het gerust binnen bij de organisatie aan de inkom.

Nog iets verloren na afloop van het festival? Stuur ons een mailtje naar info@thedaybeforetomorrow.be met een goede beschrijving of foto, en we kijken na of we jouw verloren item hebben gevonden.

Mag ik het terrein verlaten tijdens het event?

Ja, dat mag tot 19u.

Vanaf 19u hanteren we het “out = out”-principe. Vanaf 19u kan je na het verlaten van het event, niet opnieuw naar binnen.

Mag ik promotie voeren op/rond The Day Before Tomorrow?

Op en rond het festivalterrein – dus ook op de openbare weg – is het bij politiereglement verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen – volgens afspraak met de organisatie – visibiliteit.

Problemen met tickets

Voor allerhande problemen met de aankoop van je ticket, gelieve contact op te nemen met Eventix via tickets@eventix.nl.

Waar kan ik tickets kopen?

Voor de aankoop van tickets, kan je verschillende kanalen gebruikten. Via onzeticket-paginaop de website, in Fnac of online via de sociale media. Zolang de maximum capaciteit van het terrein niet bereikt wordt, kunnen er ook tickets gekocht worden aan de deur.

Wat is het verschil in ticket-waves?

Het enige verschil tussen de waves waarin je tickets kan kopen, is de prijs. We belonen bezoekers die eerst hun ticket kopen. Hoe later je je ticket koopt, hoe hoger de prijs. Wees er dus zeker bij en koop zo snel mogelijk je ticket via onze ticket-pagina.

Wat zijn de openingsuren van The Day Before Tomorrow?

De deuren worden geopend omstreeks 12u. De inkomkassa’s zullen iets vroeger geopend worden. Het einde van het festival (versterkte muziek) is om middernacht, samen met de kassa’s. De bars blijven open tot 00u30. Om 01u00 sluiten we het festival af.

Zijn er lockers?

Om iedereen te kunnen laten voldoen aan onshuishoudelijk reglement, voorzien we lockers. Deze lockers zijn eindig, dus laat onnodige rugzakken en zaken thuis of in de wagen.

Zijn tickets op naam?

Tickets zijn niet op naam. Elk ticket bevat een qr-code welke slechts eenmaal gebruikt kan worden.

Wij zijn fier partner van The Day Before Tomorrow

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.