Waar kan ik tickets kopen?

Voor de aankoop van tickets, kan je verschillende kanalen gebruikten. Via onze ticket-pagina op de website, in Fnac of online via de sociale media. Zolang de maximum capaciteit van het terrein niet bereikt wordt, kunnen er ook tickets gekocht worden aan de deur.

Wat zijn de openingsuren van The Day Before Tomorrow?

De deuren worden geopend omstreeks 14u. De inkomkassa’s zullen iets vroeger geopend worden. Het einde van het festival (versterkte muziek) is om middernacht, samen met de kassa’s. De bars blijven open tot 00u30. Om 01u00 sluiten we het festival af.

Lost & found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk maar het kan al eens gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden verzameld aan de inkom. Zelf iets gevonden? Breng het gerust binnen bij de organisatie aan de inkom.

Na het evenement worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de politie Brasschaat, bereikbaar op het politiecommisariaat.

Zijn er lockers?

Om iedereen te kunnen laten voldoen aan ons huishoudelijk reglement, voorzien we lockers. Deze lockers zijn eindig, dus laat onnodige rugzakken en zaken thuis of in de wagen.

Mag ik foto’s maken en filmen op The Day Before Tomorrow?

Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine eenvoudige toestellen zonder afneembare lens en smartphones zijn wel welkom op The Day Before Tomorrow. Accessoires (zoals statieven, tripods, selfiesticks, Gopro-mounts, etc) zijn eveneens niet toegelaten (zie huishoudelijk reglement).

Kan ik mijn kinderen meebrengen naar het festival? Is er een minimumleeftijd?

The Day Before Tomorrow hanteert geen minimumleeftijd, alle leeftijden zijn meer dan welkom. Wel heeft elke aanwezige – groot of klein, jong of oud – een geldig ticket nodig. Toegang is betalend vanaf 10 jaar.

Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. We raden echter ten zeerste af om het festival met (hele jonge) kinderen te bezoeken. Er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien.

Mag ik promotie voeren op/rond The Day Before Tomorrow?

Op en rond het festivalterrein – dus ook op de openbare weg – is het bij politiereglement verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen – volgens afspraak met de organisatie – visibiliteit.

Ik wil graag een stand of eetkraam uitbaten op The Day Before Tomorrow

De beschikbare standruimte wordt exclusief toegekend aan onze sponsors, mediapartners en organisatie. Wens je een eetkraam uit te baten op The Day Before Tomorrow, gelieve dan contact op te nemen.

Jouw sleutel tot The Day Before Tomorrow

Sinds 2018 zijn de toegangsbandjes van The Day Before Tomorrow met een RFID-chip uitgerust. Bij de ingang van het festival krijg je een polsbandje met chip in ruil voor scanning van je voorverkoopticket. Zolang de maximum capaciteit van het terrein niet bereikt is, zullen er ook tickets worden verkocht aan de deur.

Zonder bandje (en zonder chip) zal de toegang tot het festival ontzegd worden. De RFID chip in het festivalbandje, is niet gekoppeld aan je gegevens. Het bandje en de chip laat je toe bonnen (days) te kopen en te nuttigen in onze horeca-standen.

Refund kan tussen 48 uur en een week na het festival via www.thedaybeforetomorrow.be/refund.

We are proud partner of The Day Before Tomorrow

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK